Rask hjemmebehandling

Trudes Hudpleie har alt du trenger for en rask hjemmebehandling som gir umiddelbare resultater. Her er oppskriften på et stramt og friskt ansikt:

• Rens huden godt med en rensekrem, for eksempel Babor Cleansing Hy-Øl, som skånsomt og effektivt fjerner makeuprester og forurensing.


• Peel deretter huden i 2 minutter med lette tak. Masser opp med vann før du vasker den av. Husk å peele lett opp mot øynene og ta med hals og bryst. Min produktanbefaling her er FACE POLISH fra exuviance. Den inneholder AHA og papayaenzymer som stimulerer til cellefornyelse, fjerner tørre og døde hudceller og tilfører huden glød.


• Klapp tørt med håndkle og gå over med peelpads. For eksempel bionic tonic peel pads fra exuviance. Masser inn væsken som blir til overs på huden.

* Når væsken fra peelpadsene har tørket inn i huden påfører du 3 ampuller av Babor 3D Lifting Fluid. "Askepottampullene" jobber nemlig på 3 plan - de jevner ut linjer og rynker, strammer vevet og forbedrer hudens elastisitet. Ansiktet blir ungdommelig glatt og stramt.  Husk å klappe inn ampullene med faste håndtrykk, og påfør også under øynene, og på halsen og brystet.


• Legg så på Rejuvenating treatment mask fra Exuviance som virker fuktighetsgivende og oppstrammende. Den skal ligge på i 10-15 min før den tørker og rulles av huden.


• Voila! Nå har du fått det perfekte underlaget for festmakeupen. Du kommer garantert til å stråle hele kvelden. NB. Behandlingen kan også anbefales til dagen derpå!


Orker du ikkje å gjøre dette selv? Trudes Hudpleie tilbyr en rekke oppstrammende og foryngende behandlinger du kan velge mellom. Bestill time på tlf 577 444 33