REVERSIVE - Hva om vi kunne skru tiden tilbake?


Hva om vi kunne skru tiden tilbake?

Trudes Hudpleie har no fått den helt nye anti-aging serien "ReVersive" i hyllene.

Frisk utstråling og ungdommelig glatt hud er et globalt skjønhetsideal - og er noe nesten enhver kvinne i verden er opptatt av. Aldring av huden er derfor tema nummer én innen kosmetisk forskning.

BABOR-laboratoriene har i denne anledning skapt en banebrytende innovasjon, nemlig den aldersmotvirkende hudpleieserien ReVersive med den ultraeffektive komponenten RE-YOUTH COMPLEX.

RE-YOUTH COMPLEX inneholder de høytytende virkestoffene telovitin, agicyl, epocyl og lumicol som virker sammen i en perfekt synergi.

Huden får tilbake sin individuelle, ungdommelige utstråling og glød. Den ser fastere og glattere ut, får en fin og jevn farge og føles herlig silkemyk.

RE-YOUTH COMPLEX

TELOVITIN: Gjør at cellene holder seg unge lengre
Det cellebeskyttende virkestoffet Telovitin, som er basert på nobelprisforskning, hjelper huden med å bevare sin ungdommelighet. Telomerene beskyttes mot for tidlig nedbrytning, og forlenger dermed cellenes livssyklus.

AGICYL: Aktiverer hudens aldringsbeskyttelse
Motvirker hovedfaktorer for aldring, som frie radikaler, miljøgifter og glykasjon. Ved å aktivere genet SIRT-1 som bidrar til lang levetid, holder cellene seg unge lenge.

EPOCYL: Synlig glattere hud med en gang 
Virkestoffet legger seg på hudoverflaten og fyller ut linjer og ujevnheter i løpet av 15 minutter, for et synlig resultat.

LUMICOL: Gir glød og utstråling
Proteinansamlinger i vevet brytes ned gjennom aktivering av Thioredoxin-proteinet, og jevner ut forskjeller i hudfargen. Huden får dermed gløden sin tilbake. 

Reversive består av fire produkter:
ReVersive anti-aging cream
Smidig 24-timers ansiktskrem for jevnere hud med økt spenst og vitalitet. Passer også godt som dagkrem.

50 ml    kr. 1490,-Babor ReVersive anti-aging cream rich

En rik 24 timers ansiktskrem for en tørr hud. Lett absorberende. Passer også godt som en nattkrem.

50 ml  kr 1490,-Babor ReVersive anti-aging eye cream

En raskt absorberende og oppstrammende øyekrem.

15 ml  kr 980,-

Babor ReVersive anti-aging dual serum

- intensitvt pleiende serum med engangs booster-aktivering for tidløs vakker hud. Med én engangs booster-aktivering blandes to serumer og blir til en ny type mikroemulsjon. Denne ultrafine emulsjonen trekker betydelig dypere og raskere inn i huden enn tidligere BABOR-formuleringer. På denne må- ten får REVERSIVE RE-YOUTH COMPLEX utfolde sin fulle virkning. Huden er synlig yngre, og føles umiddelbart utrolig myk og glatt.
-Hvert REVERSIVE anti-aging dual serum er utviklet for en syv dagers kur og må også brukes opp i denne perioden. Bruk følgende over en periode på fire uker for best resultat: 4 flasker, i overensstemmelse med hudens naturlige fornyelsessyklus.
-Brukes etter rens før dag/nattkrem.

4x10ml  kr 1980,-