Ansiktsbehandlinger

Klassisk hudpleie kr 890,-

Dyprens som inkluderer rens, peeling, forberedende maske, utklemming, lett massasje av ansikt/nakke og tilpasset maske. Passer til alle hudtyper. Fokuset i denne behandlingen er rensende og fuktighetsgivende ingredienser. Anbefales også til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandlinger. 50 min.

Hudpleie for ungdom  kr 690,-

Rens, peeling, forberedende maske, utklemming og rensende maske. Her får du hudanalyse samt gode råd til stell av hud og hjemmebehandling. (Gjelder for ungdom 12-17 år) 45 min.

Green Peel express (kr 250,-) kan bestilles som tillegg i denne behandlingen.

Mini-Facial kr 795,- (NYHET 2020)

En ekspressbehandling for deg som ønsker en effektiv rens av huden. Vi legger også vekt på å tilføre fuktighet og aktive ingredienser, samt at du som kunde skal få senket skuldrene i en travel hverdag. 25 min.

Hydra Boost kr 990,-

Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr livløs hud. Passer og til de med kombinert/ubalansert hud. Inkluderer rens, peeling, sirkulasjonsmaske, høykonsentrerte ampuller fra Babor og ansikt, hodebunn og nakkemassasje. 40 min.

Vitamin Boost kr 1290,- 

Perfekt vitaminboost til en tørr, matt og sensitiv hud. Fokuset i denne behandlingen er å tilføre næring og styrke huden. Inkluderer rens, peeling, sirkulasjonsmaske, høykonsentrerte ampuller fra Babor og ansikt, hodebunn og nakkemassasje. 50 min.

Perfect Glow kr 1590,-

Luksus ampullebehandling som gir umiddelbar strålende GLØD og forfrisker huden. Behandlingen inkluderer rens, peeling, forberedende sirkulasjonsmaske, evt. utklemming , Babor ampuller med høykonsentrerte virkestoffer, peel-off maske og en fantastisk massasje av ansikt, nakke og hodebunn. Passer til en dehydrert/tørr, voksen hud. Anbefales! 60 min.

Collagen Boost kr 1695,- (NYHET 2020)

Askepott-behandling som passer til alle hudtyper. Pumper opp huden med fuktighet og gir en fantastisk glød. I denne behandlingen får du rens, sirkulasjonsmaske, enzymepeeling, høykonsentrerte ampuller, spesialmaske og massasje av ansikt, nakke -og hodebunn. Spesialmasken vi bruker inneholder 99% naturlige kollagenfibre som glatter ut tørrhetslinjer, beroliger huden og reduserer rødhet og styrker huden. Den inneholder og hyaluronsyre som gir intensiv fuktighet. 60 min.

«Crash behandling» kr 1795,- (NYHET 2020)

Vi «crasher» huden din med 7 ampuller fra Babor. Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud. 60 min.

Luksushudpleie kr 1950,- 

I denne behandlingen bremser vi tidens aldringstegn og gir huden en ungdommelig glød. Behandlingen starter med en rygg, nakke og skuldermassasje. Inkluderer blant annet rens, sirkulasjonsmaske, peeling, ansikt, nakke og hodebunnsmassasje og maske. Passer til alle hudtyper, anbefales til de som ønsker å forebygge hudaldring og jevne ut tørrhetslinjer.  90 min.

 

Green Peel "Fresh up" kr 1200,-

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt "Party Peel". Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. 60 min.

Green Peel Energy kr 1400,-

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min.

Green Peel Classic kr 2500,-

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. Etterbehandlingen er inkludert i prisen. 2x60 min.

Green Peel Classic kropp kr 2500,-

Samme som over. Kan brukes på arr, strekkmerker (mage), store porer og akne (rygg). Etterbehandlingen taes gjerne etter 7-9 dager og er inkludert i prisen. 2x60 min.

Green Peel Wake Up kr 500/700 ,-

Øyebehandling som motvirker rynker, linjer og poser. Øker mikrosirkulasjonen og fjerner spor av tretthet.  Etterlater en behagelig følelse av velvære. Inkluderer ansiktsrens, green peel i øyepartiet, lett massasje og kjølende øyemaske. Anbefales i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger, men kan fint bestilles alene. 30/40 min.

Dyprens tillegg kr 290,-

Dette er ett tillegg som kan bestilles om du ønsker dyprens i kombinasjon med green peel fresh up/energy eller andre ansiktsbehandlinger der utklemming ikkje er inkludert. Vi anbefaler at du har prøvd Green Peel minst en gang før du velger dette tillegget i fresh up/energy. 15 min.