Ansiktsbehandlinger

 

Klassisk hudpleie kr 850,-

Dyprens som inkluderer rens, peeling, damp/forberedende maske, utklemming, lett massasje og tilpasset maske. Passer til alle hudtyper. Fokuset i denne behandlingen er rensende og fuktighetsgivende ingredienser. Anbefales også til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandlinger. 50 min.

 

Hudpleie for ungdom  kr 650,-

Rens, peeling, damp/forberedende maske, utklemming og rensende maske. Her får du hudanalyse samt gode råd til stell av hud og hjemmebehandling. (Gjelder for ungdom 12-17 år) 45 min.

 Green Peel express (kr 250,-) kan bestilles som tillegg i denne behandlingen.

 

Hydra Boost kr 890,-

Ampullebehandling!

Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr livløs hud. Passer og til de med kombinert/ubalansert hud. Inkluderer rens, peeling, sirkulasjonsmaske, høykonsentrerte ampuller fra Babor og lett ansikt og nakkemassasje. 30 min.

Perfect Glow kr 1490,-

Ampullebehandling! 

Luksus anti-age behandling som gir umiddelbar strålende GLØD og forfrisker huden. Behandlingen inkluderer rens, peeling, forberedende sirkulasjonsmaske, Babor ampuller med høykonsentrerte
virkestoffer, peel-off maske og en fantastisk massasje av ansikt, nakke og hodebunn. Passer til en dehydrert/tørr, voksen hud. Anbefales! 60 min.

Reversive kr 1950,- 

I denne behandlingen bremser vi tidens aldringstegn samtidig som du innhylles i duften fra en rosehage. Inkluderer blant annet rens, sirkulasjonsmaske, fruktsyrepeeling, lifting spesialmassasje og maske. Gir huden en ungdommelig glød. Passer til alle hudtyper, anbefales til de som ønsker å forebygge hudaldring og jevne ut tørrhetslinjer.  90 min.

Green Peel Wake Up kr 500/700 ,-

Øyebehandling som motvirker rynker, linjer og poser. Øker mikrosirkulasjonen og fjerner spor av tretthet.  Etterlater en behagelig følelse av velvære. Inkluderer ansiktsrens, green peel i øyepartiet, lett massasje og kjølende øyemaske. Anbefales i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger, men kan fint bestilles alene. 30/40 min.

Green Peel "Fresh up" kr 1200,-

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt "Party Peel". Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. 60 min.

Green Peel Energy kr 1400,-

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min.

Green Peel Classic kr 2500,-

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. Etterbehandlingen er inkludert i prisen. 2x60 min.

Green Peel Classic kropp kr 2500,-

Samme som over. Kan brukes på arr, strekkmerker (mage), store porer og akne (rygg). Etterbehandlingen taes gjerne etter 7-9 dager og er inkludert i prisen. 2x60 min.

Dyprens tillegg kr 290,-

Dette er ett tillegg som kan bestilles om du ønsker dyprens i kombinasjon med green peel fresh up/energy. Vi anbefaler at du har prøvd Green Peel minst en gang før du velger dette tillegget. 15 min.