GREEN PEEL

Med Green Peel® kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer. Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis. 

Minmote.no har kåret Green Peel til en av de 5 mest "hotte" trendene innen Wellness i 2017.

Hovedstadens hotteste ansiktsbehandling akkurat nå er «Green peel», som skal rense huden, fjerne pigmentflekker og linjer og etterlate den med ny glød. Trenden har spredt seg fra USA, og bak den «originale» behandlingen står kjendislegen Christine Schammrek, som har oppnådd ikonstatus siden hun lanserte nettopp denne peelingen for over 60 år siden. 

 

Green Peel "Fresh up" kr 1200,-

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt "Party Peel". Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. 60 min.

Green Peel Energy kr 1400,-

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min.

Green Peel Classic kr 2500,-

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. (Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag.) Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. Etterbehandlingen er inkludert i prisen. 2x60 min.

Green Peel Classic kropp kr 2500,-

Samme som over. Kan brukes på arr, strekkmerker (mage), store porer og akne (rygg). Etterbehandlingen taes gjerne etter 7-9 dager og er inkludert i prisen. 2x60 min.

 

Green Peel Wake Up kr 500/700 ,-

Øyebehandling som motvirker rynker, linjer og poser. Øker mikrosirkulasjonen og fjerner spor av tretthet.  Etterlater en behagelig følelse av velvære. Inkluderer ansiktsrens, green peel i øyepartiet, lett massasje og kjølende øyemaske. Anbefales i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger, men kan fint bestilles alene. 30/40 min.

 

Dyprens tillegg kr 290,-

Dette er ett tillegg som kan bestilles om du ønsker dyprens i kombinasjon med green peel fresh up/energy. Vi anbefaler at du har prøvd Green Peel minst en gang før du velger dette tillegget. 15 min.