Vippeextensions

Klassiske vipper kr 1650,-

Her utføres 1:1-metoden som er en måte å forlenge dine egne øyevipper på. Det vil si at det legges ett og ett hår til vippene dine, slik at du oppnår en mer naturlig effekt. 2 t.

Vipper mixed kr 1750,-

Dette er en kombinasjon av volum og klassiske vipper. Mulighetene for styling her er nesten uendelig, derfor er disse de mest populære. Vi tilpasser vippene etter kundens ønsker og utgangspunkt. 2 t.

Volum vipper kr 1850,-

Volum vipper er en metode for å oppnå en fyldigere og mer dramatisk effekt. Her festes flere tynne kunstige vippehår på hvert enkelt naturlige vippehår. 2 t.

 

Påfyll 30 min kr 490,-

Påfyll 45 min kr 650,-

Påfyll 60 min kr 790,-

(Du betaler for den tiden vi bruker. Påfyll forutsetter at vippene er i god stand.)

 

Fjerning av vipper+nytt sett kr 1990,-

Her fjernes de gamle vippene, og nytt valgfritt sett utføres. 3 t.

 

Fjerning av vipper

Fjerning av vipper fra annet sted kr 490,-

Fjerning av vipper fra Trudes Hudpleie kr 250,-

 

Vippeløft m/farge kr 890,-

Ett godt alternativ for deg som ikke ønsker vippeextensions. Her farger vi og gir vippene dine ett løft. Dette vil gi en illusjon av fyldigere og lengre vipper. Behandlingen virker pleiende på dine naturlige vipper. Vippeløft er vedlikeholdsfritt og varer i 6-8 uker. Supert i kombinasjon med vippeserum! 60 min.

 

Viktig informasjon før du bestiller time

Vi har18 års aldersgrense på vippeextensions!

Ingen refusjon - hvis vippeextensions faller av innen 7 dager er nytt sett gratis. Den 7 dagen er siste frist for reklamasjon. For å reklamere, må en komme inn på salongen og vise vippene!

Etterfyll er vanlig fra ca 2-4 uker, dette kan variere fra person til person.

Før behandling:

  • Hva bør du som kunde passe på:

Vask vippene dine før du kommer til timen. Rekker du ikke dette før du kommer, har du mulighet til å vaske vippene på badet i salongen. Der står alt utstyr du trenger klart. Møt i så fall opp til timen din minimum 5 min før. Jo mindre tid vi trenger å bruke på rens av vipper, jo mer tid har vi til den faktiske påsettingen av vipper.

Pass på å ikke bruke vippetang eller mascara som er vanskelig å rense av samme dag du har time.

Etter behandling:

Vask gjerne vippene samme kveld du har fått utført vippe behandling. Dette vil faktisk kunne være forebyggende for en eventuell allergisk reaksjon.

Vask vippene 1-2 ganger daglig. Dette gjøres med vippebørste og oljefri vipperens/sminkefjerner. Øye-hygienen er viktig å opprettholde for å unngå betennelser.

Unngå dette:

  • Oljebaserte kremer tett opp i øynene (vær obs på solkrem og svette)
  • Plukking på vippene og gnikking i øynene
  • Maskara på vippene

Andre ting som kan forårsake dårlig holdbarhet:

  • Medisiner
  • Hormoner, menstruasjon, graviditet

Fakta om vippene dine

Hver naturlig vippe som vokser fra øyelokkene dine har en syklus på ca. 45-90 dager, hvor den til slutt faller av og en ny vipp vokser frem fra samme hårsekk. Hvor lang/kort syklus du har kan avhenge av så mangt. Flere faktorer som spiller inn er arv, alder, hormonell balanse, sykdom, årstid (Vi røyter mer på høst og vår), medisiner, stress etc.