Trudes hudpleie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Trudes Hudpleie ble etablert i 2009 og har som mål å være ett sted der våre kunder kan få en pause fra hverdagen.

Hos oss får du personlig hudanalyse og skreddersydd hudpleieprogram som er tilpasset din hudtype og dine behov. Her får du ulike behandlinger innen skjønnhet og velvære:

  • Hudpleie

  • GREEN PEEL

  • Hårfjerning med voks

  • Farge vipper&bryn

  • Forming av bryn

  • VIPPELØFT med Lash Filler og BRYNSLAMINERING med Brow Bomber

  • TRAINEE behandlinger til redusert pris hos vår flinke hudpleiestudent Roxana

 

Les mer om våre behandlinger og bestill time HER!

 

Våre ansatte

 

Trude Sandvik Høyvik

 

Hudpleier & bryn/vippestylist.

Eier og daglig leder for salongen er Trude Sandvik Høyvik, som har kompetansebevis som Hudterapeut fra Bjørgvin Vgs (2005-2007) og har jobbet over 18 år innen faget. I tillegg holder ho seg jevnlig faglig oppdatert ved å delta på kurs, messer og lanseringer innen bransjen.

Våren 2016 tok Trude sertifiseringskurs og ble dermed autorisert Schrammek terapeut. Etter dette kan Trudes Hudpleie AS  med glede tilby GREEN PEEL behandlinger og Dr.Schrammek produkter for salg i salong.

I desember 2020 tok Trude nettbasert sertifiseringskurs i ELIXIR og vi kan med glede tilby Elixir produkter for salg i butikk.  

I mars 2021 tok Trude kurs med Inlei og ble dermed sertifisert Lash & Brow Artist, og vi kan med glede tilby Lashfiller vippeløft og Brow Bomber Brynsløft/laminering til våre kunder.

 

 

Kristine Dolve Ellingsund

 

Hudpleier & bryn/vippestylist.

Kristine har vært tilsatt hos Trudes Hudpleie siden februar 2021. Ho er utdanna Hud- og Spa terapeut ved Nordisk Hud og Spa Akademiet 2008-2010. Ho har drevet egen salong 2011-2020 (Florø Hudpleie/Florø Hudklinikk) Ho har jobbet med forskjellige hudpleieserier, og har god kunnskap og erfaring med Elixir. 

I Februar 2021 ble Kristine sertifisert som Schrammek terapeut og kan no også utføre Green Peel behandlinger.

Kristine ble i mars 2021 sertifisert InLei Lash & Brow artist, og tilbyr Lashfiller vippeløft.

 

 

 

Tomine Vedvik

 

Voksing & bryn/vippestylist.

Tomine har vært tilsatt som ekstrahjelp hos Trudes Hudpleie siden Mars 2022. Ho er sertifisert InLei Lash & Brow artist, og tilbyr Lashfiller vippeløft og Brow Bomber Brynsløft/laminering. I tillegg utfører ho tradisjonell brynsstyling (Farge&forming), vippefarge, tradisjonell og brasilliansk voksing.

Tomine er utdanna helsefagarbeider og jobber i heimesjukepleien til daglig.

 

Roxana Pascu

 

Hudpleiestudent, Makeup artist & bryn/vippetekniker

Roxana har vært tilsatt hos Trudes Hudpleie siden mai 2022. Ho er utdanna makeup-artist i 2018, og har jobba med brudemakeup og holdt kurs i hverdagsmakeup. I tillegg er ho vippeteknikker, bryn-og vippestylist. Ho er flink med både voks og pinsett, men kan også hårfjerning med tråd/threading. I mai 2022 blei ho sertifisert InLei Lash & Brow artist, og kan utføre Lashfiller vippeløft og Brow Bomber Brynsløft/laminering.

Januar 2024 starta Roxana på hudpleieutdannelse ved Vestfold Hudpleieakademi og tilbyr no hudpleiebehandlinger hos oss til studentpris. Roxana er for tiden fulltidsstudent, men jobber deltid og har praksis hos oss.

Roxana er også utdanna Barne&ungdomsarbeider og jobber på Ungdomshuset Haffen.

 

 

Sanne Fagerstrøm Høyvik

Butikkhjelp

Sanne er vår ekstrahjelp i butikken. Ho hadde arbeidsuke hos oss våren 2023, og var så flink at ho fikk tilbud om jobb. Ho finner du i butikken ettermiddager, lørdager og i skoleferien. 

 

 

Trudes Hudpleie AS er autorisert forhandler av BABOR, ELIXIR og Dr.Schrammek. Her kan du være helt trygg i ditt kjøp av hudpleie og makeup-produkter. Du får personlig hudanalyse og produktanbefaling tilpasset DIN hudtype/hudtilstand og DITT behov.

 


Fordeler med å velge en autorisert forhandler:
- Garantert originalprodukter
- Ferske produkter
- Ingredienser som er godkjent i Norge
- Redusert risiko for feilkjøp
- Ansatte som er kurset i varemerket
- Du får hjelp av hudterapeut som er ekspert på hud og hudpleie

 

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag 10-16

Tirsdag 10-16

Onsdag 10-16

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag 10-14

 

Vilkår for behandling

Vi gjør oppmerksom på at komplikasjoner og allergiske reaksjoner kan oppstå ved hudpleiebehandlinger, hårfjerning, farging/voksing av bryn, vippe-og brynsløft.

 

Det anbefales derfor en patch test 48 timer i forveien dersom det er første gang du kommer til behandling om du tidligere har har reagert på farge, voks eller produktene som blir brukt (eller om du generelt sett har en sensitiv hud) Ønsker du dette må du selv ta kontakt med behandler og avtale tid.

 

Visse medisiner, sterke hudbehandlinger og ytre faktorer kan gjøre huden skjør! Det er svært viktig at du opplyser din behandler om dette slik at man kan unngå ytterligere sensitivisering og eventuelle sårskader på huden. 

 

Trudes Hudpleie står ikke ansvarlig dersom allergiske reaksjoner eller komplikasjoner skulle oppstå. 

 

Når du bestiller time hos oss godtar du disse vilkårene. 

Trykk ENTER for å søke