Trudes hudpleie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Trudes Hudpleie ble etablert i 2009 og har som mål å være ett sted der våre kunder kan få en pause fra hverdagen.

Hos oss får du personlig hudanalyse og skreddersydd hudpleieprogram som er tilpasset din hudtype og dine behov. Her får du ulike behandlinger innen skjønnhet og velvære:

  • Hudpleie

  • GREEN PEEL

  • Hårfjerning med voks

  • Farge vipper&bryn

  • Forming av bryn

  • NYHET! Lash Filler VIPPELØFT  og Brow Bomber BRYNSLAMINERING!

Les mer om våre behandlinger og bestill time HER!

 

Våre ansatte

 

Trude
Trude Sandvik Høyvik

 

Eier og daglig leder for salongen er Trude Sandvik Høyvik, som har kompetansebevis som Hudterapeut fra Bjørgvin Vgs (2006/2007) og har jobbet over 14 år innen faget. I tillegg holder ho seg jevnlig faglig oppdatert ved å delta på kurs, messer og lanseringer innen bransjen.

Våren 2016 tok Trude sertifiseringskurs og ble dermed autorisert Schrammek terapeut. Etter dette kan Trudes Hudpleie AS  med glede tilby GREEN PEEL behandlinger og Dr.Schrammek produkter for salg i salong.

I desember 2020 tok Trude nettbasert sertifiseringskurs i ELIXIR og vi kan med glede tilby Elixir produkter for salg i butikk. Vi vil åpne for salongbehandlinger etter vi får muligheten til å dra på fysisk kurs. 

I mars 2021 tok Trude kurs med Inlei og ble dermed sertifisert Lash & Brow Artist, og vi kan med glede tilby Lashfiller vippeløft og Brow Bomber Brynsløft/laminering til våre kunder.

 

 

 

Agnes ble tilsatt hos Trudes Hudpleie AS i November 2016. Ho var ferdig utdannet hudpleier og negledesigner i Polen i 2010. Siden har ho jobbet på Spa i Polen, før ho kom til Norge og startet eget firma i 2014. I 2015 tok ho også utdannelse innen Vippe Extensions (Star Lash Academy). Høsten 2017 tok ho kurs i Elleebana Vippeløft.

 

 

 

Mathilde Sande Storevik

 

Mathilde ble i mars 2021 sertifisert InLei Lash & Brow artist, og tilbyr Lashfiller vippeløft og Brow Bomber Brynsløft/laminering. I tillegg utfører ho tradisjonell brynsstyling (Farge&forming) og vippefarge.

Mathilde har siden mai 2017 vært vår resepsjonist. Ho har ansvar for resepsjonen, renhold, timebestilling og varesalg. Mathilde er veldig interessert i hudpleie, og har startet hudterapeut-utdannelse ved hudpleieakademiet i Oslo 2021/2022.

 

 

Kristine Dolve Ellingsund

 

Kristine har vært tilsatt hos Trudes Hudpleie siden februar 2021. Ho er utdanna Hud- og Spa terapeut ved Nordisk Hud og Spa Akademiet 2008-2010. Jobbet i egen salong under studieperioden. Har drevet egen salong 2011-2020 (Florø Hudpleie/Florø Hudklinikk) Ho har jobbet med forskjellige hudpleieserier, og har god kunnskap og erfaring med Elixir. 

I Februar 2021 ble Kristine sertifisert som Schrammek terapeut og kan no også utføre Green Peel behandlinger.

Kristine ble i mars 2021 sertifisert InLei Lash & Brow artist, og tilbyr Lashfiller vippeløft og Brow Bomber Brynsløft/laminering.

 

 

Trudes Hudpleie AS er autorisert forhandler av BABOR, ELIXIR og Dr.Schrammek. Her kan du være helt trygg i ditt kjøp av hudpleie og makeup-produkter. Du får personlig hudanalyse og produktanbefaling tilpasset DIN hudtype/hudtilstand og DITT behov.

 


Fordeler med å velge en autorisert forhandler:
- Garantert originalprodukter
- Ferske produkter
- Ingredienser som er godkjent i Norge
- Redusert risiko for feilkjøp
- Ansatte som er kurset i varemerket
- Du får hjelp av hudterapeut som er ekspert på hud og hudpleie

 

 

ÅPNINGSTIDER

Mandag 10-16

Tirsdag 10-16

Onsdag 10-16

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Kveld/helg - etter avtale (Send oss gjerne en forespørsel HER!)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke