Trudes hudpleie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ansiktsbehandlinger

 

 

Klassisk hudpleie 50 min kr 990

Hudpleie som inkluderer rens, peeling, serum og tilpasset maske. Passer til alle hudtyper. Anbefales også til førstegangsbesøkende som trenger råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandlinger. 

 

Dyprens 45 min kr 890

Dyprensende behandling med utklemming for en hud som er plaget med hudormer/milier og/eller akneproblematikk. Her får du også råd og veiledning om hjemmeprodukter og oppfølgende behandlinger. 

 

HYDRA LIFT 50 min kr 1690

 Få finere, fastere og glattere hud. I denne behandlingen får du rens, sirkulasjonsmaske, enzyme peeling, ampuller og en spesialmaske med 99% hyaluronsyre som både tilfører og binder fukt i huden din. I tillegg får du en behagelig massasje av ansikt, nakke og hodebunn. Behandlingen plumper opp huden og gir en nydelig glød. ANBEFALES!

 

Hudpleie for ungdom 45 min kr 690

Rens, peeling, forberedende maske, utklemming og rensende maske. Her får du hudanalyse samt gode råd til stell av hud og hjemmebehandling. (Gjelder for ungdom 12-17 år) 45 min.

Green Peel express (kr 250) kan bestilles som tillegg i denne behandlingen.

 

Hydra Maximum 45 min kr 1090

Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr livløs hud. Passer og til de med sensitiv og kombinert/ubalansert hud.

 

Vitamin Deluxe 50 min kr 1490

Perfekt vitaminboost til en tørr, matt og sensitiv hud. Fokuset i denne behandlingen er å tilføre næring og styrke huden.

 

Perfect Glow 60 min kr 1690

Luksus anti-age behandling som gir umiddelbar strålende GLØD og forfrisker huden. Passer til en dehydrert/tørr, voksen hud.

 

Collagen Boost 60 min kr 1790

Askepott-behandling som passer til alle hudtyper. Pumper opp huden med fuktighet og gir en fantastisk glød.

 

Beauty Boost 60 min kr 1890

Den ultimate ampullebehandling! Resultatet er strålende glød, vitalitet og foryngelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud.

 

Luksushudpleie 90 min kr 1990

I denne behandlingen bremser vi tidens aldringstegn og gir huden en ungdommelig glød. Passer til alle hudtyper, anbefales til de som ønsker å forebygge hudaldring og jevne ut tørrhetslinjer. Inkluderer også rygg- og nakkemassasje. Perfekt å gi som gavekort til noen du er glad i.

 

Green Peel Fresh up 60 min kr 1390

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt "Party Peel". Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

 

Green Peel Energy 60 min kr 1590

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

 

Green Peel Classic 2x60 min kr 2790

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling. Resultatet er total hudfornyelse. Etterbehandlingen er inkludert i prisen.

 

Green Peel Wake Up Øyebehandling 30/40 min kr 500/890

Øyebehandling som motvirker rynker, linjer og poser. Anbefales i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger, men kan fint bestilles alene. 

 

Dyprens tillegg 15 min kr 290

Dette er ett tillegg som kan bestilles om du ønsker dyprens/utklemming i kombinasjon med Green Peel og andre ansiktsbehandlinger.

 

Vi bruker produkter fra Babor, Dr.Schrammek og Elixir i våre ansiktsbehandlinger.

Alle våre ansiktsbehandlinger inkluderer rens, peeling og maske. Ønsker du utklemming/dyprens kan dette bestilles som tillegg.

Besøk gjerne vårt nettsted for mer informasjon om våre behandlinger. Her kan du også bestille time online. Kontakt oss om du trenger hjelp til å velge rett behandling og/eller produkter som passer til deg og ditt behov.

 

BESTILL TIME HER!

Du kan og ringe/sende SMS til tlf 97 66 66 25 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke