Trudes hudpleie
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bryn & Vipper

 

 

Forme/vokse bryn 20 min kr 390

Her bruker vi voks og/eller pinsett for å forme dine bryn og fremheve den naturlige formen.

 

Farge Bryn 10 min kr 290

Vi bruker farger fra Fred Hamelten.

 

Farge & forme bryn 30 min kr 590

Pakkepris på farge og forming av bryn.

 

Forme bryn + farge vipper&bryn 40 min kr 850

Pakkepris på farging av vipper og bryn. Inkludert forming av bryn.

 

Farge vipper 20 min kr 350

Vi bruker farge fra Fred Hamelten. Husk å fjerne maskara før du kommer til oss.

 

Vippeløft «Lashfiller» 60 min kr 990

Permanent farge og bøy/løft av dine naturlige vipper. Det gir en illusjon av lengre vipper og ett mer våkent blikk. Lash Filler gir næring, tykkere og sterkere vipper. Løft og farge holder ca 4-6 uker.  Vippene kan ikke bli fuktige de første 24 timene etter behandling. Dette vil redusere resultatet! Etter utført behandling anbefales serum for pleie og fuktighet daglig – dette fåes kjøpt hos oss.

 

Brynslaminering «Brow Bomber» 60 min kr 990

Perfekt for deg som ønsker mer kontroll på brynene. Farge og forming er inkludert i behandlingen. Brow bomber endrer brynenes hårretning på en sunn og effektiv måte. Kan brukes både for å temme bryn og for mer fluffy bryn. Resultatet varer 6-8 uker. Brynene kan ikke bli fuktige de første 24 timene etter behandling. Dette vil redusere resultatet! Etter utført behandling anbefales serum for pleie og fuktighet daglig – dette fåes kjøpt hos oss.

 

Browlift Hydration 40 min kr 790

Denne behandlingen består av farge, voks og napping av dine naturlige hår for tilpassing av form, og avsluttes med en dyptvirkende og pleiende kur. Anbefales til deg som ønsker å fremheve brynene dine og få form og farge tilpasset deg og ditt utgangspunkt. Perfekt som vedlikeholdsbehandling ca 4 uker etter brynslaminering.

 

Brow Bomber + Lashfiller pakkepris 90 min kr 1890

Vippeløft m/lashfiller og brynslaminering m/brow bomber. Inkl forming og farging. Resultatet varer 4-8 uker. Bryn og vipper kan ikke bli fuktige de første 24 timene etter behandling. Dette vil redusere resultatet! Etter utført behandling anbefales serum for pleie og fuktighet daglig – dette fåes kjøpt hos oss.

 

Brow Henna (Kommer snart på menyen!) 50 min kr 790

Brow Henna kommer i mange forskjellige nyanser, og vi tilpasser slik at vi finner den perfekte fargen til akkurat deg. Inkludert voksing og forming. Resultatet varer i ca 6 uker (fargen sitter på hårene i 6 uker, og i huden ca 2-3 uker. Dette gjør at dersom du har lite fylde og hår i brynene dine kan vi skape en illusjon av mer bryn!)

Hennafargen er laget naturlig fra hennaplanten, og krever færre stoffer for at fargen skal virke på huden. Dette gjør behandlingen ypperlig for deg med sensitiv hud, og reduserer risikoen for en allergisk reaksjon betydelig. Fargen forsvinner gradvis og vil ikke være "rødlig". Det kan også bidra til styrke og øke hårvekst i brynene. 

 

 

BESTILL TIME HER!

Du kan og ringe/sende SMS til tlf 97 66 66 25 

 

Lash Filler + Brow Bomber (Utført av Trude)

Skikkelig "Bli-ny" følelse! Utrolig gøy behandling å jobbe med!!

Brow Bomber - Vi endrer strukturen på hårene i brynet, på den måten kan vi få brynet til å se fyldigere ut. Farging og forming er inkludert i behandlingen.

Lash Filler - Her løfter vi vippene og gir deg en fin "curl". Farging er inkludert.

 

Brynslaminering med BrowBomber (Utført av Mathilde)

Perfekt for deg som ønsker mer kontroll på brynene. Farge og forming er inkludert i behandlingen.

 

 

Brynslaminering med BrowBomber (Utført av Tomine)

For en forskjell det kan gjøre for enkelte! Denne behandlingen overrasker meg stadig. Kommer aldri til å gå lei.

 

Vippeløft med Lash Filler (Utført av Tomine)

Gir naturlige, sunne og fine vipper!

De fleste har gjerne lyse, korte og rette vipper! For å få lengde og volum bruker mange vippetang, noe som på sikt sliter på vippene dine! Kunne du tenke deg å slippe dette?

Med vippeløft farger og løfter vi vippene dine - og resultatet varer i hele 4 - 6 uker! Det gir en illusjon av lengre vipper og ett mer våkent blikk. Lash Filler gir næring, tykkere og sterkere vipper. 

 

 

Brynslaminering med farging & forming (Utført av Roxana)

 

 

Vippeløft med Lash Filler (Utført av Trude)

Vippeløft er en permanent farge og bøy/løft av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover gir det en illusjon av lengdre vipper og ett mer våkent blikk. Det er også ett sunnere og enklere alternativ til vippeextensions. 

Psst! Visste du at Lash Filler gir deg 24% naturlig tykkere vipper ved gjentatte behandlinger? #funfact

 

Lash Filler + Brow Bomber (Utført av Trude)

Alle bryn er forskjellige! Hver kunde gir oss en utfordring i å finne ut hva som passer best til ansiktet, samtidig som kunden selv har personlige preferanser i forhold til form og farge. 

Brow Bomber behandlingen gir oss mer spillerom i forhold til å forbedre fasongen på brynet, det er utrolig gøy å se reaksjonen til kunden etter behandlingen: "Er dette virkelig mine bryn?" 

 

 

Lash Filler + Brow Bomber (Utført av Trude)

Elsker virkelig jobben min, og er evig takknemlig for alle våre faste og nye kunder på salongen. Tusen takk for den tilliten og lojaliteten dere viser oss.

Vi har drevet med bryn- og vippestyling i mange år, men har tidligere vært ganske "låst" i forhold til kundens eget utgangspunkt. Men med de nye teknikkene vi har lært kan vi endre både retning og struktur på hårene, og få enda bedre resultater. Og vi digger kundens reaksjon når de får se seg i speilet!!! "Er dette virkelig mine vipper og bryn??"

 

Lash Filler + Brow Bomber (Utført av Trude)

Brynsløft med Brow Bomber & Vippeløft med Lash Filler er noen av mine absolutte favorittbehandlinger og utføre! Dette gir både sterkere og fyldigere bryn- og vippehår.

Mange av våre kunder og følgere er allerede kjent med vippeløft, men vi får en del spørsmål om brynsløft/laminering. "Er det sånn at bryna står rett opp???" Det er det definitivt ikkje! 

Med brynsløft har vi større frihet til å endre fasongen, for å dekke over eventuelle ujevnheter i bryn og gi ett fyldigere uttrykk. Hårene går i den retningen vi ønsker rett og slett.

 

Lash Filler + Brow Bomber (Utført av Trude)

Alle bilder vi legger ut her er resultater fra eget arbeid på salongen vår i Florø. Bildene er publisert med tillatelse fra kundene.

Har du spørsmål angående disse behandlingene, eller andre behandlinger vi utfører hos Trudes Hudpleie? Eller kanskje du har spørsmål om produkter, ønsker anbefalinger...osv. Ikkje nøl med å ta kontakt med oss. Du når oss på tlfnr 97 66 66 25 (Ring/SMS) eller via kontaktskjema HER!

 

Velkommen til Trudes Hudpleie!

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke